De formule

van vakantiepark Wulpdal

Rust, ruimte en recreatie
Vakantiepark Wulpdal is een park waar rust, ruimte en recreatie centraal staan. De ligging is fantastisch, pal aan de Oosterschelde. Een eldorado voor watersportliefhebbers maar ook voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Op het park zelf wordt een hoofd- en receptiegebouw gerealiseerd, waar een hapje en drankje genuttigd kunnen worden. Ook worden diverse sportvoorzieningen aangelegd, zoals een voetbal- en volleybalveld. Uiteraard ontbreken diverse speelvoorzieningen niet. Tijdens de schoolvakanties biedt VakanZ een aansprekend recreatieprogramma voor kinderen, jongeren en ouderen.

Zondagsrust
Vakantiepark Wulpdal heeft een christelijk karakter. Dit komt met name tot uiting in de zondagsrust. Dit is vastgelegd in het parkreglement. Dit betekent concreet dat op zondag de voorzieningen op het park gesloten zijn en dat er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden. De zondagsrust is geheel passend bij ‘het DNA van Tholen’.

Exploitatie en verhuur
Vakantiepark Wulpdal wordt beheerd en geëxploiteerd door VakanZ uit Nunspeet. VakanZ heeft ruime ervaring opgedaan in de exploitatie van vakantieparken. Het streven van VakanZ is erop gericht om uw woning optimaal te verhuren. Daarbij maakt VakanZ gebruik van haar uitgebreide netwerk in de reisbranche en goede contacten met touroperators. Dit met als doel een mooi rendement op uw investering te behalen. U kunt uw vakantiewoning dus zorgeloos laten verhuren. Zo profiteert u van een goed rendement en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, bezetting en administratie. Overigens bent u niet verplicht om uw woning te verhuren.