3 unieke Zeeuwse woningtypes

Fase 3 - Voorverkoop gestart!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 is nu de verkoop van fase 3 gestart. In deze nieuwe fase zijn slecht 23 unieke kavels aan het water te koop. Op deze kavels zullen zeer duurzame recreatiewoningen worden gebouwd die bijna energieneutraal (BENG-norm) zijn. U betaalt geen 10,4% overdrachtsbelasting bij aankoop van deze nieuwe vakantiewoningen in Zeeland. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en maken dus geen gebruik van gas.

Er is veel vraag naar duurzame traditionele vakantiewoningen voor 6,8 en 12 personen. U wordt volledig ontzorgd voor wat betreft de verhuur. Belvilla zorgt de eerste jaren voor de verhuur, alles wordt voor u geregeld.

Als u een investering doet in een recreatiewoning dan is het altijd raadzaam om te kiezen voor een stenen recreatiewoning. Het is namelijk nog altijd een gegeven dat stenen recreatiewoningen in waarde stijgen,  houten chalets daarentegen zijn toch vaak na tientallen jaren minder waard geworden. Rendement zit dus niet enkel in de verhuurinkomsten maar ook zeker in de waarde ontwikkeling van de vakantiewoning zelf.

Afhankelijk van het type vakantiewoning kunt rekenen op een netto geprognotiseerd rendement vanaf 4,9%. Een zeer mooi rendement voor een investering in uw eigen regio. Dit zijn ruime kavels eigen grond aan het water. De prijzen zijn vanaf €320.238.- v.o.n. (excl. btw) en volledig ingericht.

Fase 3

Woningen

3 unieke Zeeuwse woningtypes